Безплатна доставка +359 889 414 169

За Нас

Близо десетгодишният ни опит в хранителния бизнес, е важна предпоставка да очертаем потребностите на хората от качествена храна и да изградим общност от съмишленици, които се грижат за своето физическо и духовно здраве, а чрез тях да убедим и онези, които не обръщат особено внимание на ползите от здравословното хранене. Защото, както е казал най-великият лекар на Античността Хипократ: „Всяка храна може да бъде лекарство, но и отрова“.

Цялостната ни дейност е насочена към постигане на максимална удоволетвореност на нашите клиенти от качеството на храната и удобството от доставките, особено в динамичната и изпълнена с предизвикателства среда, в която живеем.

Дългогодишната ни практика и опит черпи вдъхновение от постоянните  контакти с повече от 200 наши доволни индивидуални и корпоративни потребители, оценката на които ни дава самочувствие и увереност да продължаваме да инвестираме в грижата за здравето и удобството на клиентите ни. Активно пропагандираме и прилагаме иновативни практики от областта на диетологията, съобразени с най-новите тенденции в здравословното хранене.

Нашата целева група са активните хора, които осъзнават ползата от качествена и здравословна храна, но и възможността да пестят време, труд и усилия за приготвянето й в забързаното ежедневие.

Call Now ButtonСвържете се с нас